Gratis verzending vanaf €80,- Coronavirus (COVID-19) We're in this together. Bekijk hier onze maatregelen Retourneren
Startpagina > Hulp > Returns and Refunds

Hoe kunnen wij u helpen?Vind het juiste antwoord

Returns and Refunds

Bestellingen kunnen worden geretourneerd binnen 28 dagen na ontvangst van het product(en), mits ze voldoen aan de voorwaarden van ons retourbeleid.

Retourbeleid Feestdage:
We begrijpen dat je tijdens de feestdagen misschien wat meer tijd nodig hebt om producten aan ons te retourneren. Orders vanaf 25 oktober kunnen worden geretourneerd tot en met zondag 3 januari. Een terugbetaling of ruiling (Ruilen alleen in de winkel) is alleen mogelijk met een geldig aankoopbewijs. We verwerken geen retourzendingen en terugbetalingen tussen 26 en 28 december. 

 

Laden

Vanaf het moment dat wij een retourzending ontvangen kan het nog 72 uur duren voor een terugbetaling verwerkt is, plus reken enkele werkdagen voordat het bedrag effectief op je rekening verschijnt, afhankelijk van je betaalwijze. Wij zullen een bevestigings-e-mail sturen wanneer de retournering aanvaard is.

Laden

Wanneer je hebt betaald met creditcard of iDEAL dan kan je een bestelling routeneren in iedere size?-winkel. Ga met het product en de leveringsnota naar een size?-winkel. Zij zullen een terugbetaling of een vervangend product aanbieden binnen de 28 dagen na ontvangst van een bestelling, op voorwaarde dat retournering voldoet aan ons retourbeleid.


Niet in de gelegenheid om langs te winkel te gaan? Maak dan gebruik van ons retourportaal door hier te klikken en kies de retouroptie die het beste bij jou past!

Merk op:

Bestellingen die betaalt zijn met PayPal kunnen NIET in een winkel geretourneerd worden. Gelieve deze bestellingen per post op te sturen naar ons retourcentrum.
Laden


Spijtig genoeg kunnen wij geen items terugnemen zonder voldoende aankoopbewijs.

Wanneer je een bestelling retourneerd in de winkel, vragen wij het betaling/aankoopbewijs mee te brengen. Mocht je dit verloren zijn, is een transactieoverzicht ook voldoende bewijs.

Gelieve rekening te houden dat wij dan alleen een vervangingend product of Cadeaukaart aanbieden voor geretourneerde producten op vertoon van een transactieoverzicht.

Laden

Wanneer een bestelling rechtstreeks is terug gestuurd en je nog geen bevestigings-e-mail of terugbetaling ontvangen hebt, hou er dan eerst rekening mee dat het tot 72 uren kan duren voor het retourcentrum de retournering heeft kunnen verwerken. Rekening houdend met transport, vragen wij 10 dagen om de retournering te bevestigen.

Als het termijn overschreden is, kijk dan na bij de bezorgingsdienst die verantwoordelijk is voor je retourzending of de bestelling bij ons is aangekomen. Wij kunnen namelijk geen items die niet ontvangen zijn terugbetalen.
Als je bevestigd krijgt dat je retournering bij ons geleverd is en 72 uren later nog geen bevestigings-e-mail of terugbetaling ontvangen, gelieve dan contact op te nemen met onze Klantenservice via de pagina. Contact

Terugbetalingen uitgevoerd in een winkel zijn meteen verwerkt en binnen enkele werkdagen terug op rekening. Als daarna de terugbetaling nog steeds niet ontvangen is, raden wij je aan contact op te nemen met de bank.
Laden

Vervangingen zijn alleen mogelijk in een winkel binnen de 28 dagen na ontvangst van je bestelling. Breng het product gewoon naar de kassa van een size?-winkel en zij zullen met plezier een vervangend product aanbieden.
Mocht het nieuwe product meer kosten dan hetgene dat jij inruilt, kan je daar het verschil bijleggen. In het omgekeerde geval zullen we het verschil terugbetalen als het nieuwe product goedkoper is dan het oorspronkelijke.


Momenteel kunnen wij geen vervangend product aanbieden via ons retourcentrum. Alle bestellingen die rechtstreeks geretourneerd worden zullen worden terugbetaald, op voorwaarde dat ze voldoen aan ons retourbeleid.

Laden

Ja!
Waneer je hebt betaald met creditcard of iDEAL dan kan je een bestelling retourneren in iedere size?-winkel in Nederland. Ga met het product en de leveringsnota naar een een size?-winkel. Zij zullen een terugbetaling of een vervangend product aanbieden binnen de 28 dagen na ontvangst van de bestelling, op voorwaarde dat retournering voldoet aan ons retourbeleid.

Merk op:
Laden

Ja!

Bestellingen kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst van het product(en), mits ze voldoen aan de voorwaarden van ons retourbeleid. Online retourbeleid: 14 dagen na ontvangst heb je de gelegenheid ons te laten weten dat het product wordt geretourneerd tegen een terugbetaling en 14 dagen hierna om een artikel te ruilen.

Wij begrijpen dat het retourneren van producten tijdens de feestdagen iets meer tijd inneemt dan normaal gesproken. Vanaf 4 november tot 6 januari kunnen producten geruild worden tegen een terugbetaling of vervangend product op vertoon van een geldig aankoopbewijs, mits in ongebruikte staat. Van 26 tot en met 28 december zijn wij niet in staat om terugbetalingen te verrichten in de winkel in verband met de feestdagen.
Laden


Wanneer is betaald met creditcard of iDeal kan een bestelling binnen de 28 dagen worden geretourneerd in iedere size?-winkel in België. Neem de bijgeleverde leveringsnota mee als aankoopbewijs.

Laden


Goederen moeten binnen de 14 dagen na aankoop worden geretourneerd om in aanmerking te komen voor een terugbetaling of binnen 28 dagen voor een vervangend product of een waardebon.
Bestellingen dienen te worden geretourneerd in dezelfde staat als waarin ze zijn ontvangen.

Bestellingen dienen te worden geretourneerd met een geldig aankoopbewijs.

Zwemkleding, sport-bh's, ondergoed en juwelen zijn uitgesloten van ons retourbeleid en kunnen niet worden terugbetaald of omgeruild. Wettelijke rechten worden hierin niet aangetast.

Cadeaukaarten zijn uitgesloten van ons retourbeleid. Wij nemen geen Cadeaukaarten terug.

Producten met een fabricagefout zullen geïnspecteerd worden voordat een terugbetaling of een vervangproduct uitgereikt wordt. Dit moet binnen een termijn van 90 dagen gebeuren.

Laden


Om terugbetaling of een vervangproduct te verkrijgen, moet je, je bestelling of delen daarvan binnen de 28 dagen na ontvangst terugsturen.
Bestellingen moeten worden geretourneerd in dezelfde staat als waarin ze ontvangen zijn (inclusief de originele verpakking).
Bestellingen moeten worden geretourneerd met een volledige leveringsnota.
Winkels kunnen geen Paypal-retourneringen aanvaarden.
Zwemkleding, sport-bh's en ondergoed moeten worden gepast over andere kleding heen en met de hygiënische strip intact. Je retourzending zal afgewezen worden als er bewijs aantoont dat dit niet gebeurd is.
Oorbellen en piercings kunnen geretourneerd worden op voorwaarde dat ze niet zijn gedragen. Je retourzending zal afgewezen worden als bewijs aantoont dat dit niet het geval is.
Cadeaukaarten worden uitgesloten van ons retourbeleid. Wij nemen geen Cadeaukaarten terug. Een cadeaukaart kan worden aangevuld en gebruikt in iedere size? winkel.

Retourbeleid feestdagen:
Tijdens de feestdagen is ons retourbeleid net ietsje anders. Vanaf 3 november tot 6 januari kunnen producten geruild worden tegen een terugbetaling of vervangend product op vertoon van een geldig aankoopbewijs, mits in ongebruikte staat. Van 26 tot en met 28 december zijn wij niet in staat om terugbetalingen te verrichten in de winkel in verband met de feestdagen.
Laden

Andere manieren om hulp te krijgen

social

Nieuwsbrief

Hulp nodig?

Meer informatie

Copyright © 2020 size?, Alle rechten voorbehouden PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo
Loading

 
Keer terug